Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Βιογραφικό.Σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση. Ασχολείται με την ποίηση, το χρονογράφημα και τη συγγραφή μικρών διηγημάτων. Διήγημά της έχει βραβευτεί με το B΄ Βραβείο 3ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Διηγήματος 2012 από το Λογοτεχνικό Περιοδικό Δευκαλίων ο Θεσσαλός, με θέμα "Σύγχρονη Νεοελληνική Κοινωνία Πραγματικότητα στις αρχές του 21ου αιώνα". Ένα ποίημά της συμπεριλήφθηκε σε ποιητική ανθολογία που εκδόθηκε από το λογοτεχνικό περιοδικό «Πνοές Λόγου και Τέχνης».
Αρθρογραφεί σαν αναγνώστρια στην ενημερωτική εφημερίδα απόδημου Ελληνισμού «ΕΛΛΑΣ HELLAS NEWS». Κείμενά της έχουν αναρτηθεί σε διαδικτυακούς χώρους, όπως το «Παράθυρο στα Όνειρα», «ΣΤΑΧΤΕΣ», «TOKOSKINO», «Κορυφογραμμή», «Varelaki», «αντί χ λόγου», «Αποστακτήριο Λόγου και Τέχνης», «Ποίηση και Λογοτεχνία», , «Λογοτεχνικές και Εκπαιδευτικές Αναφορές» «Οι ποιητές που αγάπησα και άλλες μικρές (και μεγάλες) ιστορίες λόγου», «Ιδεόστατο» «bibliotheque».  Συνεργάζεται με το τριμηνιαίο πολιτιστικό περιοδικό λόγου και τέχνης «ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ Ο Θεσσαλός».
Μέλος της Αμφικτυονίας Ελληνισμού από το 2013.
Κυκλοφορεί από την Ήρα Εκδοτική το πρώτο της παιδικό παραμύθι, με τίτλο «Το μυστήριο του παντοπωλείου» που απευθύνεται σε παιδιά 6-10 ετών

8 σχόλια:

Λάσκαρης Ζαράρης είπε...

Σου εύχομαι Εύη λαμπρή συνέχεια στο έργο σου! Καλό βράδυ!!!

Γυναίκα είπε...

Ανταποδίδω με την ίδια θέρμη την ευχή αγαπητέ Λάσκαρη!! Καλό μας βράδυ!!!

Paraskevi Lamprini M είπε...

θαυμάσια.. καλή επιτυχία πάντα και παντού, καλή μου φίλη!

Γυναίκα είπε...

Σ ευχαριστώ πολύ Λαμπρινή μου!!

Kitchen Stories είπε...

Καλή συνέχεια σε ανοδική πορεία επιτυχίας!

Σας φιλώ!
Z.

Γυναίκα είπε...

Σ ευχαριστώ πολύ Ζαμπία μου!!! Φιλιά κι απ μένα!!

Γιώργος Π. Πολίδης είπε...

Καλημέρα σας. Ήθελα να σας ρωτήσω εάν ασχολείστε με κριτική λογοτεχνίας, αν μπορείτε να μου κάνετε μία κριτική αξιολόγηση των ποιητικών κειμένων τα οποία δημοσιευμένα έχω εδώ: http://www.osiaefxi.com/2013/06/blog-post_9.html αλλά επίσης εδώ: http://polgt.pblogs.gr/

Το ζητούμενο για εμένα είναι να γνωρίσω αδιόρατες στην αντίληψη μου οπτικές για την γραφίδα μου, με την προοπτική και ελπίδα κάτι να λειτουργήσει και ενεργοποιήσει έναν σπινθήρα ώστε να με κυριεύσει και συνεπάρει ξανά μέσα μου η πυρκαγιά της λογοποιούς δημιουργικότητας.

Μπορείτε να με βοηθήσετε;;;

Γυναίκα είπε...

Καλημέρα σας, κι απ' εδώ κ Πολίδη. Με χαρά θα διαβάσω όσα μου προτείνετε.