Βιογραφικό.Σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση. Ασχολείται με την ποίηση, το χρονογράφημα και τη συγγραφή μικρών διηγημάτων. Διήγημά της έχει βραβευτεί με το B΄ Βραβείο 3ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Διηγήματος 2012 από το Λογοτεχνικό Περιοδικό Δευκαλίων ο Θεσσαλός, με θέμα "Σύγχρονη Νεοελληνική Κοινωνία Πραγματικότητα στις αρχές του 21ου αιώνα". Ένα ποίημά της συμπεριλήφθηκε σε ποιητική ανθολογία που εκδόθηκε από το λογοτεχνικό περιοδικό «Πνοές Λόγου και Τέχνης».
Αρθρογραφεί σαν αναγνώστρια στην ενημερωτική εφημερίδα απόδημου Ελληνισμού «ΕΛΛΑΣ HELLAS NEWS». Κείμενά της έχουν αναρτηθεί σε διαδικτυακούς χώρους, όπως το «Παράθυρο στα Όνειρα», «ΣΤΑΧΤΕΣ», «TOKOSKINO», «Κορυφογραμμή», «Varelaki», «αντί χ λόγου», «Αποστακτήριο Λόγου και Τέχνης», «Ποίηση και Λογοτεχνία», , «Λογοτεχνικές και Εκπαιδευτικές Αναφορές» «Οι ποιητές που αγάπησα και άλλες μικρές (και μεγάλες) ιστορίες λόγου», «Ιδεόστατο» «bibliotheque».  Συνεργάζεται με το τριμηνιαίο πολιτιστικό περιοδικό λόγου και τέχνης «ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ Ο Θεσσαλός».
Μέλος της Αμφικτυονίας Ελληνισμού από το 2013.
Κυκλοφορεί από την Ήρα Εκδοτική το πρώτο της παιδικό παραμύθι, με τίτλο «Το μυστήριο του παντοπωλείου» που απευθύνεται σε παιδιά 6-10 ετών

Σχόλια

Ο χρήστης Λάσκαρης Ζαράρης είπε…
Σου εύχομαι Εύη λαμπρή συνέχεια στο έργο σου! Καλό βράδυ!!!
Ο χρήστης Γυναίκα είπε…
Ανταποδίδω με την ίδια θέρμη την ευχή αγαπητέ Λάσκαρη!! Καλό μας βράδυ!!!
Ο χρήστης Paraskevi Lamprini M είπε…
θαυμάσια.. καλή επιτυχία πάντα και παντού, καλή μου φίλη!
Ο χρήστης Γυναίκα είπε…
Σ ευχαριστώ πολύ Λαμπρινή μου!!
Ο χρήστης Kitchen Stories είπε…
Καλή συνέχεια σε ανοδική πορεία επιτυχίας!

Σας φιλώ!
Z.
Ο χρήστης Γυναίκα είπε…
Σ ευχαριστώ πολύ Ζαμπία μου!!! Φιλιά κι απ μένα!!
Ο χρήστης Γιώργος Π. Πολίδης είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Γυναίκα είπε…
Καλημέρα σας, κι απ' εδώ κ Πολίδη. Με χαρά θα διαβάσω όσα μου προτείνετε.