The Shield: Η ασπίδα του νόμου 2002

 


Reposted from Instagram



The Shield: Η ασπίδα του νόμου

2002 ‧ Αστυνομικό, Δράμα ‧ 7 σεζόν

7 σεζόν κι εγώ βαρέθηκα απ' την 3η! 

Πρωταγωνιστής ο Έλληνας Μάικ Τσικλις.

Όταν την παρακολούθησα πριν 2-3 μήνες θυμήθηκα πρόσωπα κ ελάχιστες υποθέσεις οπότε αυτό μας λέει πως εκείνη την εποχή που ανέβηκε στο χαζοκουτι πάλι δεν της έμεινα πίστη κι δεν ήμουν φανατική θαυμάστρια. Αυτό σαν τωρινό συμπέρασμα.

Είναι γεμάτη με βραβεία η αγκαλιά της. Μεταξύ των βραβείων κ το Βραβείο της Ένωσης Κριτικών Τηλεόρασης Καλύτερου ατομικού επιτεύγματος σε δραματικό πρόγραμμα για τη χρονιά 2002, τη χρονιά δηλ που ξεκίνησε, την πρώτη χρονιά που είχε κ τα χαμηλότερα ποσοστά τηλεθέασης, κι όμως εμένα μου άρεσε πιο πολύ τη βρήκα πιο αυθεντική σε σχέση με τις βαρετές υπόλοιπες επαναλαμβανόμενες σεζόν. 

Σαν σειρά τη βρήκα ως μια διαστρεβλωμένη απομίμηση της υπέρτατης σειράς The wire, θα ανεβάσω σύντομα βιντεάκι για αυτό το διαμάντι.


Δεν έχω βαρεθεί τόσο πολύ σε σειρά! Έκανα υπομονή μέχρι την 3η σεζόν με πολλά σκιπ στα ενδιάμεσα επεισόδια, ώσπου αποφάσισα να σκιπάρω ολόκληρες σεζόν. Πάτησα ένα τυχαίο επεισόδιο απ' την τελευταία σεζόν κι ήταν σαν να μην είχα χάσει τίποτα οπότε πήγα στο τελευταίο επεισόδιο κι έληξε το θέμα. Η σειρά έχει να κάνει με όσα το 2002 τότε δεν ξέραμε ή είχαμε άγνοια της έκτασης της διαφθοράς κι της ανηθικότητας μέσα στα γρανάζια της πολιτικής, της εισαγγελίας κι της αστυνομίας.

Έχει ένταση, έχει πλοκή απλά εμένα δεν με κράτησε. Αξίζει να σημειώσω πως όταν ξεκίνησε είχε τα χαμηλότερα ποσοστά τηλεθέασης σε σχέση με τις υπόλοιπες σεζόν. 

Νιώθεις να επαναλαμβάνονται σκηνές, ατάκες, ιστορίες κι απλά παίζει με την υπομονή κ τα νεύρα σου. Η δικαίωση δεν έρχεται ούτε με το τελευταίο επεισόδιο. Αν δεν την δείτε δεν χάνεται!


.


.


.


.


.


.


.


.


.


#gk_eve #greekpost #greekquotes #greek_quotes #greekquoteoftheday #quotes_greek #greekpoetry #ελληνικα #ταινία #movies #series #στιχάκια  #greekpoems #greekpoem #diavazo #quotesgram #quote #quoteoftheday #quotesgreece #ποιηση #ποίηση #ποιηματα #poihsh #διαβαζω #ποιηματα #greekbook #βλεπω #ellinikaquotes

#σειρές

Σχόλια