Longmire TV Series 2012–2017

 


 

 reposted from instagram

 Χαζοημερολόγιο γεια σου. Η πλήξη με οδηγεί σε σκέψεις πως θα ήταν καλύτερα για όλους να είμαι μία χαζή σέξυ γκόμενα τότε ίσως να μην ξόδευα όλον μου τον χρόνο σε σειρές, ευτυχώς ολοκληρωμένες γιατί μετά την τρίτη σεζόν κ με ποσοστό 99% τρέχω σκηνές κι παρακολουθώ το τελευταίο επεισόδιο κάθε σειράς ασχέτως το προσωρινό μάλλον αδηφάγο ενδιαφέρον παρόλη την άνοια της καθημερινότητας μου.
Μοντέρνο γουέστερν, εγκλήματος, δραματική σειρά με ένα απίθανο cast κι ένα μαγικό αμερικάνικο τοπίο με εξωτερικά γυρίσματα. Τα παρακολουθείς κι ζητάς απ' τον άλλον σου εαυτό να σε πάει σ' εκείνην την ανύπαρκτη πόλη απ' τον αληθινό χάρτη της Αμερικής, στην πολιτεία του Ουαϊόμινγκ.
Έπαψα να παρακολουθώ τηλεόραση απ' τη στιγμή που ανακάλυψα πως μπορώ να βλέπω σειρές κ ταινίες στο κινητό. Κι τι πιο βολικό απ' τις ολοκληρωμένες σειρές που ανά πάση στιγμή πετάγεσαι σε όποια σεζόν κ επεισόδιο θέλεις άσχετα αν έκαναν έξι χρόνια να τελειώσουν τη σειρά σε πραγματικό χρόνο.
Η σειρά Longmire είναι μεταφορά βιβλίου (δεν έψαξα περισσότερα γιατί παρόλο που βαριέμαι ένα πράγμα βαριέμαι πιο πολύ το τελευταίο διάστημα κι αυτό είναι τους επιτυχημένους συγγραφείς - jealous)
Πρωταγωνιστής ένας απ' τους τύπους πράκτορες του Μάτριξ με τα μαύρα γυαλιά κ το γκρι κοστούμι, στα πενήντα πατημένα, σερίφης της πόλης ακούραστος, με δικά του μυστικά και δαίμονες. Τα εξωτερικά γυρίσματα σε κάθε επεισόδιο, μια αυτοτελής ιστορία αλλά κι ένα κοινό μυστικό σε κάθε σεζόν δεν με ανάγκασε όπως σε άλλες σειρές να τρέχω σκηνές κι να πηδάω επεισόδια για να φτάσω στο τελευταίο του. Θα ήθελα κι άλλα επεισόδια μόνο κ μόνο για τη βαθιά του φωνή που κομπιαζει σε κάθε φράση που ξεστομίζει το στόμα του. Δεν τον ερωτεύεσαι εξωτερικά καθόλου, αλλά είναι ο μέντορας σου και του χρωστάς πολλά. Η συνεργάτιδα του γύρω στα 40 σκληρή, δυναμική της πήρε έξι χρόνια σε σεζόν να τον καταφέρει να της δώσει το φιλί που περίμενε, μια σχέση στα όρια του πλατωνικού, ή της αναζήτησης της για Α Male ή όπως το λέμε στο χωριό για Α αρσενικό, που θα της αναγνωρίζει τη δύναμη και την εξυπνάδα.
Ερωτεύτηκα ένα αμερικάνικο τοπίο, έναν ουρανό ίδιο κι διαφορετικό με τον δικό μου, μια εξαιρετική φωτογραφία, μαγικά εξωτερικά γυρίσματα!
⭐⭐⭐⭐⭐5/5

Σχόλια