Το Μονοπάτι των Χαμένων Ψυχών (2021)

 

 Reposted from instagram

 Αναζήτηση ανύπαρκτης κορύφωσης" αυτός έπρεπε να είναι ο τίτλος. Απ'την αρχή της ταινίας άρχισα να αναρωτιέμαι γιατί παρακολουθώ αυτή την ταινία χωρίς ένταση, χωρίς σκοπό, έλεγα "οκ πού αλλού, πέρα από το προφανές, θέλει να καταλήξει", ποιός είναι ο σκοπός της, η ζωή ενός ακόμα ανθρώπου, τι το εξαιρετικό έχει, γιατί γυρίστηκε αυτή η ταινία που δεν δίνει τίποτα το συγκλονιστικό και καμιά κορύφωση ;... η ζωή κάνει κύκλους κ κάποιες φορές είναι βαρετή όπως κ η ταινία...δεν διάβασα καμία κριτική πριν τη δω για να μην επηρεαστεί η κρίση μου
Όμορφα πρόσωπα και κενά, χωρίς τίποτα το εξαιρετικά πρωτότυπο, τίποτα το συνταρακτικό, όλα αναμενόμενα, αν ο στόχος της ταινίας ήταν να δούμε πως είναι να υπάρχουν κενοί πρωταγωνιστές, ανούσιοι ρόλοι, ανούσια ταινία χωρίς λόγο ύπαρξης, αν αυτό ήταν ο στόχος της ταινίας, τότε το πέτυχε.
Και για να παραφράσω τα τελευταία λόγια του πρωταγωνιστή.... "γεννήθηκα για αυτό".. θα πω "γεννήθηκε η ταινία για να την βαρεθείς επί δυόμιση ώρες".
Αν πάρει Όσκαρ θα το δώσουν χωρίς να την έχουν δει ή επειδή απλά κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης βαρετης ταινίας.

ΥΓ στα συν της ταινίας η φωτογραφία.

ΥΓ2 τα όμορφα πρόσωπα κι οι ανούσιες δήθεν μεγαλοπρεπής παύσεις δεν αρκούν για να το χαρακτηρίσεις εξαιρετική ταινία, όταν πολλές φορές απλές σειρές σου δίνουν πολλά παραπάνω απ' μια σκηνοθετικα βεβιασμένη προσπάθεια μεγαλομανιας ,ταινία.

.

.

.

.

.

.
#gk_eve #greekpost #greekquotes #greek_quotes #greekquoteoftheday #quotes_greek #greekpoetry #ελληνικα #microfiction #iwrite #γραφω #στιχάκια #greekpoets #greekpoems #greekpoem #diavazo #quotesgram #quote #quoteoftheday #quotesgreece #ποιηση #ποίηση #ποιηματα #poihsh #διαβαζω #ποιηματα #greekbook #poihma #ellinikaquotes

Σχόλια